Matmagasinet_Mars21_219.jpg

RESTAURANT

Velkommen til oss! Hjemmelaget mat i staselige lokaler, trivelige folk – midt i Ledaalparken!

 

MENY

 

lunsj TIL 16.00 (MANDAG OG SØNDAG 18.00)
                                                                                      

AÇAI-BOWL MED GRANOLA, KOKOS, BANAN, KIWI, BÆR OG MANDELSMØR (n) VE
KR 165,-

AMERIKANSKE PANNEKAKER MED BACON OG RØRTE BÆR (g,m,e)
KR 165,-

AVOKADOTOAST PÅ LANDBRØD MED AVOKADO, STEKT EGG, CONFITERTE TOMATER OG CHILIFLAK (g,e) V  
KR 185,-

WRAP MED FALAFEL, HUMMUS, RØDKÅL, GULROT OG SYLTET LØK (g) VE
KR 175,-

WRAP MED KYLLING, BACON, FETAOST, SYLTET RØDLØK, PAPRIKA, AGURK OG KARRIDRESSING (g,m,e,sn) 
KR 185,-

CROISSANT MED OST OG SKINKE (g,m,e)
KR 110,-

CLUB PÅ FOCACCIA MED KYLLING BACON, TOMAT, PARMESAN OG AIOLI (g,m,e,sn,su)
KR 175,-

REKER PÅ RUGBRØD MED KOKT EGG, AGURK OG SITRUSAIOLI (g,e,fi,sk,sn)            
KR 245,-    

JULESANDWICH MED PORCHETTA, BRIOCHE, RØDKÅL, SYLTET AGURK, GRILLET EPLE OG DIJONAISE (g,m,e,sn)           
KR 255,-                   

STEAK SANDWICH PÅ LANDBRØD MED YTREFILET, GRILLEDE GRØNNSAKER, ESTRAGONMAJONES, PARMESAN OG POMMES FRITES (g,m,e,sn)
KR 265,-                        

DAGENS SUPPE, DAGENS TO-RETTER LUNSJ & DAGENS DESSERT

I JULEN HAR VI TO RETTER JULELUNSJ TIL KR 595,- FOR JULETORSK OG 695,- FOR PORCHETTA ELLER PINNEKJØTT

PIZZA - HELE DAGEN
                                                                                     

MARGHERITA - TOMATSAUS, MOZZARELL OG BASILIKUM (g,m) V
KR 245,-

VEGANSK - GREMOLATA, ARTISJOKK, TOMAT, PAPRIKA OG SYLTET SOPP (g,su) VE
KR 265,-

PARMASKINKE - TOMATSAUS, MOZZARELLA, PARMESAN OG RUCCOLA (g,m)
KR 265,-

SPICY NDUJA - TOMATSAUS, MOZZARELLA, GRUYÈRE, SPICY SALAMI OG SOPP (g,m,su)                                                                      
KR 265,-

FENNIKELSALAMI - HVIT SAUS, RØDLØK, SORTE OLIVEN, MOZZARELLA OG TIMIAN (g,m)      
KR 265,-

MORTADELLA - HVIT SAUS, MOZZARELLA, PISTASJNØTTER OG RUCCOLA (g,m)   
KR 265,-

TRØFFEL - HVIT SAUS, MOZZARELLA, TRØFFELSALAMI OG TRØFFELPECORINO (g,m,e,sn)
KR 275,-      

SALATER OG VARMRETTER - HELE DAGEN


SALAT MED GRATINERT CHÈVRE, RØDBETER, DRUER, TOMAT OG HASSELNØTTER (m,n) V
KR 275,-

SALAT MED ANDECONFIT, HOISIN, SYLTET KÅL OG GULROT, REDDIK, PEANØTTER OG KORIANDER (g,e,sn,sf,n)        
KR 285,-                                                     
                                          
BYGGRYNSRISOTTO MED ØSTERSSOPP, GRILLET LØK, HASSELNØTTER OG KREMET SOPPSAUS (g,m) V                   
KR 325,-

JULETORSK MED SPRØSTEKT BACON, ERTER, ROSENKÅL, SENNEPSSAUS OG POTETER (m,fi,sn)
KR 465,-   

PORCHETTA MED TIMIANPØLSE, ROSENKÅL, RØDKÅL, SVISKER, SENNEPSJY OG POTETER (m,sn)  
KR 565,-

PINNEKJØTT MED VOSSAKORV, KÅLROTSTAPPE, SJYSAUS OG POTETER (m)      
KR 565,-

ANGUSBURGER BBQ MED BACON, CHEDDAR, SYLTET RØDLØK OG POMMES FRITES (g,m,sn,su)
KR 305,-
              

FRA 16.00 TIRSDAG TIL LØRDAG

KVEITE MED KARAMELLISERT BLOMKÅLPURÉ, SPISSKÅL, KAPERS OG BRUNET SMØR (m,fi)
KR 445,-

KALVECULOTTE MED ROSETTKÅL, BORRETANELØK, RAMSLØKSKAPERSSAUS OG RØSTIPOTETER (g,m,e)     
KR 465,-    

CÔTE DE BOEUF 700 GR. BRASICCA, SIDESALAT, BEARNAISE OG POMMES FRITES (m,e,sn)                        
KR 1290,- + 55 per pers      
                                                                   

snacks FRA 16.00 tirsdag til lørdag

SALTE MANDLER / GORDAL OLIVEN / TRØFFELCHIPS                       
KR 65,-

HJEMMELAGET POTETCHIPS MED KALIXLØYROM OG RØROSRØMME (m,f)
KR 185,-

CHARCUTERIE (150 gr)
KR 295,-

HVITLØKSBRØD MED MOZZARELLA OG PARMESAN (g,m) V 
KR 95,-  
   
PIZZETTA MED TRØFFELSALAMI OG TRØFFELPECORINO (g,m)
KR 165,-

PIZZETTA MED KALIXLØYROM, RØROSRØMME, POTET, GRUYÈRE OG PARMESAN (g,m,fi)   
KR 185,-                                                                                                           
              

forretter FRA 16.00 tirsdag til lørdag
                                                                                          

RØDBETETARTAR MED SMØRSTEKT RUGBRØD OG BRØNNKARSEEMULSJON (g)                       
KR 195,-

GRAVET LAKS MED RØMME, SENNEP, RUG OG DILL (g,m,fi,sn)            
KR 225,-                                                            

NORSK HUMMER I BRIOCHE MED ESTRAGON, FENNIKEL OG DILL (g,m,e,sn,sk)
KR 345,-

STEKT PIGGVAR MED SPINAT, JORDSKOKKCHIPS OG MORKELSAUS (fi,m)           
KR 295,-                

TARTAR AV STORFE MED EGG, KAPERS, SJALOTTLØK OG GRILLET LØKOLJE (m,sf,s,su,e)
KR 245,-


DESSERT FRA 16.00 tirsdag til lørdag

HVIT SJOKOLADEFUDGE MED PEPPERKAKE, KARAMELLISERT POPKORN OG VANILJEIS (g,m,e)
Kr 145,-

SOLBÆRSEMIFREDDO MED SOLBÆRKOMPOTT OG SITRON (m,e,n)                                      
KR 145,-                                                     

HJEMMELAGET IS OG SORBET (g,m,e,)                                      
KR 125,-

UTVALGTE OSTER MED HONNINGNØTTER, RUGBRØD (g,m,n)
KR 195,-                                                                                                

tO- RETTER JULELUNSJ

STEKT TORSK
ERTER, ROSENKÅL, BACON, SENNESPSSAUS (m,fi,sn)

eller

PORCHETTA
TIMIANPØLSE, ROSENKÅL, RØDKÅL, SENNEPSJY, POTETER (m,sn) 

eller

PINNEKJØTT
KÅLROTSTAPPE, VOSSAKORV, POTETER, SJY (m) 

CRÈME BRÛLÉE
BRINGEBÆRSORBET, KARAMELLISERT SJOKOLADE (m,e)

KR 595,- for fisk / KR 695,- for kjøtt


TRE-RETTER JULEMENY (TIRSDAG TIL LØRDAG FRA 16.00)

GRILLEDE KAMSKJELL
HUMMERBISQUE, FERMENTERT FENNIKEL, ESRAGON (m,sk,bl)

STEKT TORSK
ERTER, ROSENKÅL, BACON, SENNESPSSAUS (m,fi,sn)

CRÈME BRÛLÉE
BRINGEBÆRSORBET, KARAMELLISERT SJOKOLADE (m,e)

KR 795,-

ANNET VALG AV HOVEDRETT:

PORCHETTA
TIMIANPØLSE, ROSENKÅL, RØDKÅL, SENNEPSJY, POTETER (m,sn) 

eller

PINNEKJØTT
KÅLROTSTAPPE, VOSSAKORV, POTETER, SJY (m) 

KR 895,-

 g=gluten m=melk e=egg fi=fisk n=nøtter p=peanøtter su=sulfitt s=soya sf=sesam sn=sennep se=selleri sk=skalldyr l=lupin b=bløtdyr

 
 
 

   

 

Hjertelig velkommen!